2020-09-27 08:38:57• hírek • Szatmár.ro

Voksolnak az RMDSZ Szatmár megyei politikusai is

Vasárnap reggel 7 óra óta zajlik a 2020-as helyhatósági választás, melyen a civilek mellett természetesen a politikai pártok tagjai is részt vesznek.

(13.30) - Nagy Szabolcs, Szatmár megyemenedzsere Kakszentmártonban szavazott feleségével együtt. „Azért szavaztam ma, hogy folytathassuk Szatmár megyében a megkezdett munkát. Ma csak szavazatunkkal tehetünk azért, hogy ne azok vegyék át a megye vezetését, akik újra megállítanák a fejlődést.” 


(13.00) - Piricsi Arthur, Sárközújlak polgármestere a városi körülményekre adta le voksát: „Azt akarom, hogy négy év múlva elmondhassam: városi körülmények között élünk, Sárközújlak városban. Én arra a csapatra adtam le ma a voksom, akik eddig is ezen munkálkodtak és akiknek az a céljuk, hogy ne csak papíron legyen városunk, de az életkörülményeink is erre a szintre emelkedjenek. Ugyanerre bíztatok mindenkit, aki hisz abban, hogy ez megvalósítható.” 



 

(12.35) – Maskulik Csaba, Szatmárnémeti városmenedzsere: „Arra a csapatra szavaztam, akik tettekkel és nem beszéddel bizonyítottak! Folytatniuk kell! Csak így tovább, Szatmárnémeti!“ 


(11.50) – Tóga István, tasnádi polgármester-jelölt: „Azért szavaztam, hogy Szatmár megye tovább haladjon a fejlődés útján, illetve, hogy városunk is rálépjen végre erre az útra, mivel Tasnád és az itt élők sokkal többet érdemelnek!“‘



(11.40) - Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere a folyamatos fejlődésre szavazott. „Arra szavaztam ma, hogy az a csapat folytassa a munkáját, amelyik eddig is jól dolgozott. Akik ismernek engem azok tudják, nem rejtem véka alá a véleményem: ha valakivel, valakikkel nem vagyok elégedett, akkor azt el is mondom. Most viszont úgy gondolom, egy kiváló csapat munkáját tettük mérlegre és én arra szavaztam, hogy folytatódjon ez a remek együttműködés, folytatódjon a fejlődés." 


(11:20) - Erdei D. István, RMDSZ parlamenti képviselő a folytonosságra adta le voksát. „Ma 11 órakor azokra adtam le a voksom, akiknek konkrét jövőképük van, akik megkezdtek egy munkát, amelyet folytatni akarnak. Más nem lehet megoldás, csakis olyanok, akik tudják, hogy mit jelent a folyamatos fejlődés. Én erre a csapatra szavaztam Szatmárnémeti és egész Szatmár megye esetében. Kérek mindenkit arra, hogy tegyen ugyanígy, ha azt akarja, hogy igazi előrementelt tapasztalhasson meg!” 


(11:05) -  Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere a folytatásra adta le ma 10 órakor a voksát: „Ma a közösségért szavaztam a családommal együtt. Arra szavaztam, hogy Szatmárnémeti tovább haladjon a fejlődés útján. Ne torpadjon meg, ne topogjon egyhelyben, hiszen ezek már nem opciók Szatmárnémeti számára.  Arra biztatok mindenkit, hogy jöjjön el, szánjon az életéből egy negyedórát a szavazásra, amely biztonságos. Legyünk ott, hiszen a következő 4 év a tét és hogy városunk tovább haladjon a fejlődés útján. Legyünk ott minél többen ma a fejlődésért, a folytatásért a városért.” 


(9:40) – Magyar Lóránd parlamenti képviselő arra a csapatra szavazott, amely betartotta az ígéreteit. „Négy éve a változásra szavaztam, most pedig a folytatásra. Azt a csapatot támogattam szavazatommal, amelyik betartotta ígéreteit és becsülettel dolgozott a most lezáruló mandátumban. Erre bíztatom Szatmárnémeti és Szatmár megye összes lakosát: 4 éve változásra volt szükség, most pedig folytatásra. Ne feledjük: ott láthatunk hosszú távon is jó ütemű fejlődést, ahol megvan a folytonosság, ahol nem kerül négyévente új vezetőség a település vagy éppen a megye élére. Akikre szavaztam, megmutatták: tudják, mi a dolguk, ismerik a problémákat és vannak megoldásaik. Fontosnak tartják a nagyberuházásokat, de támogatják a helyi kistermelőket is.”



(9:25) - Pataki Csaba, az RMDSZ Szatmár megyei szervezet elnöke a biztonságra szavazott . „A biztonságra szavaztam. A folytatására annak a lendületnek, amelyet az utóbbi négy évben felvettünk. Bár az utóbbi időben megpróbáltak minden irányból támadni minket, lejáratni az eredményeinket. Biztos vagyok abban, hogy a közösségünk érzi, hogy jó úton haladunk. Ma a mi jövőnkről, a mi otthonainkról, a mi családjainkról van szó. Jöjjenek el szavazni. Ne hagyjuk, hogy mások döntsenek helyettünk.” 
 


(7:32) A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Szatmár megyei tagjai közül elsőként Turos Lóránd szenátor adta le a voksát a folytonosságra szavazva. „Én a folytonosságra szavaztam, arra hogy Szatmárnémeti és Szatmár megye tovább menjen azon az úton, amelyen elindult, tovább menjen a fejlődés útján. Mindenkit arra buzdítok, hogy szavazzon, ahogy én ezt ma reggel hét órakor megtettem. A szavazás gyors és biztonságos, mindent fertőtlenítenek, ellenőriztem" - nyilatkozta a szenátor.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: